Voordelen aguapuresysteem

Aguapure: de nieuwe norm in waterbehandeling

Een zwembad waarin het hele gezin zorgeloos kan zwemmen?
Duik in de revolutie van zwembadwater met Aguapure. Geniet van de ultieme waterkwaliteit, die de kwaliteit van uw zwemervaring aantoonbaar verbetert. Aguapure is de waterbehandeling die u verdient - zacht, huidvriendelijk en gemoedsrust met elke duik.

Lees meer over de verschillen met traditionele methoden >

aguapure systemen
Voordelen Aguapure technologie

Geen irritaties of allergieën. Kies voor huidvriendelijk zwemmen.
Ervaar de ultieme huidvriendelijkheid van chloorvrij zwembadwater. De hoge kwaliteit van de waterbehandeling zorgt voor de afwezigheid van oog- en huidirritaties, die vaak in traditionele zwembaden te vinden zijn. Aguapure is de sleutel tot een huidvriendelijke zwemomgeving.
 

Automatisch zwembadsysteem op basis van drukverschillen en zwaartekracht.
De automatisering van de waterbehandeling is de game-changer voor de zwemliefhebbers. Zeg vaarwel tegen de complexe waterbehandelingsprocessen. Kies voor gemoedsrust, automatisering en lager onderhoud.
 

Duurzaam en milieuvriendelijk
Aguapure is de waterkwaliteit die de wateromgeving, de kwaliteit van de service, de waterkwaliteit en de zekerheid van de effecten.
 

Effectieve ontsmetting
Het water is vrij van bacteriën, virussen, sporen en andere schimmels.

Geen transport of stockage nodig 
Geen transport of stockage van vloeibaar chloor noodzakelijk door de in situ aanmaak van desinfectiemiddel.

Voor nieuwe en bestaande zwembaden

Het Aguapure systeem kan worden geïntegreerd bij de bouw van een nieuw zwembad, maar kan ook worden geïnstalleerd in een bestaand zwembad. Het enige wat gedaan moet worden is het installeren van een venturi in de injectiepijp. Met zijn lage onderhoudskosten en talrijke gezondheidsvoordelen is dit altijd de beste keuze om zorgeloos te zwemmen.

Aguapure